Permanent Investment tjänster i Sverige

Komma igång

Permanent Investment tjänster

Att hitta rätt kandidat är en utmaning för alla företag. Det handlar inte bara om kompetens och erfarenhet utan även om personligheten och integrationen i ditt företags kultur. Vi förstår. Vi är ganska kräsen om vem vi tar med i vårt företag också.
Vårt team av erfarna rekryterare kommer att se bortom resuméerna och försöka förstå djupt om de kvalificerade kandidaterna också är en bra matchning till företagets kultur.

Rekrytera Mobile utvecklare i Sverige

Staff Augmentation® har byggt starka kontakter med certifierade mobilutvecklare i Sverige. De allra flesta kandidaterna har alla fullgjort BS / MS i datavetenskap. För att hålla sig uppdaterad om den senaste tekniken, blir de ombedda att slutföra pågående studier inom sina respektive specialområden. Våra tjänster inkluderar Android, Ionic, iOS Swift, Java, React Native, Unity and Xamarin utvecklare.

Handla om Mobil Utveckling

Rekrytera Javascript utvecklare i Sverige

Staff Augmentation® har byggt starka kontakter med certifierade javascriptutvecklare i Sverige. De allra flesta kandidaterna har alla fullgjort BS / MS i datavetenskap. För att hålla sig uppdaterad om den senaste tekniken, blir de ombedda att slutföra pågående studier inom sina respektive specialområden. Våra tjänster inkluderar Angular JS, Aurelia, Backbone JS, Ionic, Electron, Ember JS, Meteor, Node JS, React, React Native, Typescript and Vue JS utvecklare.

Handla om Javascript utveckling

Rekrytera CMS & eCommerce utvecklare i Sverige

Staff Augmentation® har byggt starka kontakter med certifierade CMS & eCommerce utvecklare i Sverige. De allra flesta kandidaterna har alla fullgjort BS / MS i datavetenskap. För att hålla sig uppdaterad om den senaste tekniken, blir de ombedda att slutföra pågående studier inom sina respektive specialområden. Våra tjänster inkluderar BigCommerce, Concrete5, Drupal, Expression Engine, Joomla, Magento, Open Cart, Presta Shop, Shopify, Typo3, WooCommerce and Wordpress utvecklare.

Handla om CMS & eCommerce

Rekrytera Backend utvecklare i Sverige

Staff Augmentation® har byggt starka kontakter med certifierade backendutvecklare i Sverige. De allra flesta kandidaterna har alla fullgjort BS / MS i datavetenskap. För att hålla sig uppdaterad om den senaste tekniken, blir de ombedda att slutföra pågående studier inom sina respektive specialområden. Våra tjänster inkluderar ASP.Net, C#, Erlang, Java, PHP, Python and Ruby on Rails utvecklare.

Handla om Backend utveckling

Värde proposition

Varför välja Staff Augmentation® som din rekryteringspartner i Sverige ?

Vi hjälper dig rekrytera IT-talenter och utvecklare i Sverige

Nå Lokal Talent

Få direkt tillgång till IT-talangspoolen i Sverige.

Spara tid

Delegera inköp av Swedish IT-kandidater till Staff Augmentation®

Spara pengar

Minska dina rekryteringskostnader betydligt i Sverige.

Vi har tillgång till tusentals utvecklare i Sverige.

Stöd

Vi hjälper dig att skapa relationer i Sverige och använd anställdas retentionstekniker för att säkerställa laglojalitet.

Strikt Hiring

Vår anställningsprocess är strikt. Vi gör omfattande testning för att bara hålla bäst.